Agenda

Moet een AED niet standaard deel uitmaken van de risico inventarisatie en evaluatie?

Uw bedrijf heeft een gezondheids- en veiligheidsplan met handdesinfectiemiddelen en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen). Maar bevat het ook een automatische externe defibrillator (AED)? Moet een AED niet standaard in een Risicoevaluatie worden opgenomen? Bent u voorbereid een werknemer te redden van een plotselinge hartstilstand? 

Een plotselinge hartstilstand gebeurt in een fractie van een seconde. Uw collega stort in en de klok begint te tikken in de race om een normaal hartritme te herstellen. De beste overlevingskans van het slachtoffer is een onmiddellijke reanimatie en een hulpverlener met een AED, totdat medisch personeel arriveert.

Hoewel slechts de helft van de slachtoffers van een plotselinge hartstilstand in eerste instantie een schok nodig heeft, zullen ze allemaal hoogwaardige reanimatie nodig hebben om de stroom zuurstofrijk bloed naar het hart en de hersenen te vergroten. Maar hoe kunnen hulpverleners weten of ze hoogwaardige reanimatie toepassen?

Onze AED’s  zijn uitgerust met Real-Time reanimatie feedbacktechnologie (Real CPR), zodat hulpverleners weten dat ze borstcompressies uitvoeren met de meest effectieve snelheid en diepte. De Real-Time feedback die in de AED is geïntegreerd, biedt hulpverleners visuele en auditieve meldingen zodat zij een reanimatie van hoge kwaliteit kunnen geven.

Schrijft u in, ontdek welke AED is geschikt voor uw organisatie en krijg een VR Bril cadeau om een virtuele reanimatie te beleven.

Deze kennistafel vindt plaats op 23 september 2021 • 13:30 uur

Wilt u zich inschrijven klik dan hieronder op meer informatie

Meer informatie