Met een abonnement het hele jaar door en onbeperkt op de hoogte

Dagelijks stelt de redactie uit de aangeleverde (kennis)bijdragen via de Nieuwsbank berichten samen, voorzien van een achtergrondpagina, waarop de aangeboden kennis en informatie staat met doorverwijzing naar meer informatie op de website van de aanbieder.

De inhoud van ieder bericht is tot twee weken na publicatie door iedere leesabonnee onbeperkt te lezen. Nadien kunnen alleen bezoekers met een betaald abonnement de berichten nog onbeperkt lezen. De achtergrondpagina is dan afgeschermd voor bezoekers met alleen een onbetaald abonnement.

Naast de verwerking van de nieuwsberichten via de Nieuwsbank werkt de redactie constant aan de inhoudelijke uitbreiding met en actualisering van andere rubrieken, zoals de Bedrijvengids/Deskundigheden, Leidraden, de Vergelijkingsoverzichten en Met de groeten van. Ook deze rubrieken zijn alleen voor betaalde leesabonnees onbeperkt te lezen.

Verder is de uitgever nog bezig met de uitwerking van een pakket extra voordelen voor betaalde abonnees. Bij afronding daarvan zullen zowel de leesabonnees als de professionals uit de doelgroepen op de hoogte worden gebracht.

Wilt u de Media Facilitair Journaal ook in de toekomst onbeperkt kunnen lezen, abonneer u dan nog hier en vandaag.